Следвайте Гласове в Битката за приза най-срамен момент“ на българската прокуратура

...
Следвайте Гласове в Битката за приза най-срамен момент“ на българската прокуратура
Коментари Харесай

Nexo за разследването срещу тях: Локален български произвол

Следвайте " Гласове " в 
„ Битката за наградата „ най-срамен миг “ на българската прокуратура е безмилостно жестока от десетилетия насам, само че и днешният ден се подрежда високо в класацията “. Това гласи позиция на „ Нексо “ по отношение на оповестеното през днешния ден следствие против компанията, предава Би Ти Ви.

Ето и цялата позиция:
Все още не са ни показани публични документи, които еднопосочно да посочат искания към Nexo. Компенсира се обаче с излишно показна акция, с присъединяване на лица, които отхвърлят да се легитимират и часове наред не са показвали заповед за претърсвания.
Задържани са хора, без да има поименни заповеди за задържането им. Всичко протичащо се досега е в изострен прорез с откритите правни и процесуални правила, показващи тоталната непросветеност на провеждащите тази срамна акция и са недостойни за една правова страна.

Както постоянно обезщетенията, които България ще изплати след заведените и извоювани искове от Nexo, ще са следващ антирекорд в размер на стотици милиони, само че за жалост ще са за сметка на българския поданик.
Фактите:
Nexo не предлага услугите си на територията на Република България, точно тъй като постоянно сме очаквали, че е допустимо да попаднем под обстрела на парадокса. Размерите, в които той може да се разгърне, надминават обаче и най-смелите ни упования. Nexo е измежду крипто-компаниите с най-високи стандарти във връзка с “познавай-клиента-си ” и ограниченията срещу изпирането на пари.
Отвъд общоприетите начини на всяка финансова институция, Nexo употребява услугите на компании като Chainalysis, които се употребяват в това число от ФБР и Централно разузнавателно управление на САЩ. Това разрешава на нашите експерти, минали специална квалификация в Съединени американски щати против изпирането на пари, да са сигурни в произхода на влизащите на платформата крипто активи, както и да знаем накъде отиват изтеглените от платформата такива.
След експлоадирането на войната в Украйна и последвалите наказания, Nexo предприе една от най-стриктните политики във връзка с глобените територии и човеци вследствие на съветската експанзия. Нещо повече, бяхме и измежду първите, които спомогнаха в набирането на средства за жертвите.
Брифингът на прокуратурата и неубедителният отговор на въпроса това интернационална акция ли е не остават никакво подозрение, че това е местен български произвол. Опортюнистично се употребяват диалози с регулатори в други юрисдикции, с цел да се направи внушението, че това е освен това от акция за ликвидиране и плячкосване на проспериращ бизнес.
Nexo е горделив шеф на над 600 души в България и сме измежду образците за компания, платила десетки милиони левове под формата на налози и осигуровки, създавайки неповторим личен артикул и правейки компанията международният номер едно в сферата си. Ще предприемем всички разрешени от закона дейности, с цел да защитим своите чиновници, както и самата компания от този възмутителен произвол.

Източник: " 24 часа "
 
 
 
12 Яну 202323612 Яну 202340812 Яну 202353712 Яну 2023112512 Яну 202388112 Яну 20232726КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023257911 Яну 202353011 Яну 202344228 Дек 2022835
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР